ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ EUROVISION ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΕΡΤ

Μετά και την απόφαση των δύο μεγαλύτερων ελληνικών δισκογραφικών εταιρειών, της Minos – EMI – Universal & της Panik Records, να μην εμπλακούν στον φετινό διαγωνισμό τα πράγματα “ζόρισαν” για τους ιθύνοντες της ΕΡΤ. 

Και ενώ μέχρι τώρα η ΕΡΤ κάλυπτε μόνο τα έξοδα συμμετοχής (participation fee) και όλα τα υπόλοιπα έξοδα όπως αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, διατροφή, promotion σε άλλες χώρες, έξοδα για την επι σκηνής παρουσίασης της αποστολής, βάρυναν την εκάστοτε δισκογραφική εταιρεία, φέτος η ΕΡΤ αποφάσισε να καλύψει αυτή το συνολικό κόστος της ελληνικής συμμετοχής.

Πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος της επιτροπής που ανέλαβε την οργάνωση της ελληνικής αποστολής κος Δημήτρης Παπαδημητρίου, φέρετε να έχει επικοινωνήσει με την Minos EMI προτείνοντας της να παραχωρήσει την καλλιτεχνίδα Katerina Duska που ανήκει στο δυναμικό της για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2019.

Αναμένεται η απόφαση της δισκογραφικής εταιρείας για να δούμε αν τελικά η Katerina Duska θα είναι η επόμενη εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής.