ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜ-Θ,ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ, ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜ-Θ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης προκειμένου να παραθέσει γεύμα προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ροδόπης για να τους ευχηθεί για την νέα χρονιά αλλά και να τους γνωρίσει με τα μικρόφωνα και τις κάμερες κλειστές.

Ευδιάθετος και με πολύ θετική αύρα ο κος Τοψίδης, ή μάλλον ο Χριστόδουλος, όπως ζήτησε επανειλημμένα να τον αποκαλούν οι άνθρωποι της ενημέρωσης, δηλώνοντας ότι είναι ένα γεύμα γνωριμίας και όχι επαγγελματικό, συνομίλησε για πολλά θέματα και απάντησε σε πολλά ερωτήματα που του τέθηκαν απαντώντας ακόμη και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι ζώδιο είναι.

Σε πολύ φιλικό κλίμα λοιπόν μας παρουσίασε το ποιος είναι ο Χριστόδουλος Τοψίδης, την επαγγελματική του δράση όχι μόνο στον Εβρο αλλά σχεδόν σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, τον λόγο που τον ώθησε να διεκδικήσει την θέση του Περιφερειάρχη, αλλά και τα όνειρα και τους στόχους του για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Μάθαμε ότι είναι εργασιομανής, ότι δεν πίνει, δεν καπνίζει αλλά το βασικότερο που μάθαμε είναι ότι αγωνιά για την προκοπή και την πρόοδο του τόπου όπου κατοικεί με την οικογένεια του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Από σήμερα όμως ο Χριστόδουλος ξαναγίνεται ο κος Τοψίδης Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εμείς ως μέσο μαζικής ενημέρωσης έχουμε την υποχρέωση απέναντι στο ακροατήριο και στους αναγνώστες μας να μεταφέρουμε την δράση του, προκειμένου αυτοί να κρίνουν θετικά ή αρνητικά τις επιλογές του. Και εμείς ως μέσο να σχολιάσουμε θετικά ή αρνητικά την δράση του με αμεροληψία, και με βάση την εμπειρία και την γνώση της πολυετής ενημέρωσης που πραγματοποιούμε τα 30 σχεδόν χρόνια λειτουργίας τους ραδιοφωνικού μας σταθμού.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News