ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΥΟ ΖΩΕΣ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΥΛΟ 92,4

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά την επιτυχία του single «Τώρα Τι Να Το Κάνω» που κατέκτησε το Νο1 τόσο στο Official Airplay Chart όσο και στο Digital Singles Chart, συγκεντρώνοντας πάνω από 12.500.000 προβολές μέσα σε μόλις 3 μήνες και παραμένοντας στο #1 των YouTube Trends για τουλάχιστον 10 μέρες, ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνει την έκπληξη με το νέο του single.

Το «Δυο Ζωές»είναι ένα άκρως δυνατό ερωτικό ζεϊμπέκικο. Πρόκειται για ένα διαφορετικό άκουσμα απ’ όσα έχουμε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια από το Νίκο Οικονομόπουλο  και που αναμένεται να ξεχωρίσει χάρη στη χαρακτηριστική ερμηνεία, τη βελούδινη φωνή  του και το μοναδικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει κάθε δισκογραφική του δουλειά.

Το «Δυο Ζωές» σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια που  θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το official video του, αναμένεται να ακουστεί σε 1η  μετάδοση σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Αθήνα, Κύπρο και επαρχία από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.

Εσείς θα το ακούτε δυνατά και αποκλειστικά για την Ροδόπη στον Δίαυλο 92,4