ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΛΤΣΙΚΗΣ: ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ κ.ΓΡΑΒΑΝΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Η΄ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ?

Σκληρή η ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η Επιμελητηριακή Παράταξη “Μαζί από το χθες στο αύριο” του Γιάννη Κιλτσίκη για την επιλογή του Προέδρου του ΕΒΕ Ροδόπης Αντώνη Γραβάνη να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

“Μόλις ένας χρόνος πέρασε από τις εκλογές του επιμελητηρίου και  οι μάσκες έπεσαν.  Οι προεκλογικές διαβεβαιώσεις  του κ.Γραβάνη για  το ανιδιοτελές ενδιαφέρον  του για τα μέλη του,αποδείχτηκαν μόνο λόγια. Η εξάντληση της τετραετίας  δεν αποτελεί πια προσωπικό του στόχο. Η δημαρχεία είναι η επόμενη  προσωπική φιλοδοξία του κ Γραβάνη.

Και το επιμελητήριο; Τα μέλη του που πίστεψαν σε έννοιες όπως «ειλικρίνεια»,  «ανιδιοτέλεια»,«κοινό καλό» έρχονται αντιμέτωποι με την έννοια απογοήτευση.

Αλήθεια, ποιά προσφώνηση προτιμάτε κ Γραβάνη στις αμέτρητες εκδηλώσεις που εμφανίζεστε;  Πρόεδρος του επιμελητηρίου ή υποψήφιος δήμαρχος;  Αλλά γιατί αναρωτιόμαστε πια;  Έχετε ήδη διαλέξει το καλύτερο για σας.

Ώρα είναι να  διαλέξουν και οι προδομένοι το καλύτερο γι΄αυτούς.”