ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ + ΦΩΤΟ)

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής ως επίτιμος καλεσμένος στην κοπεί την βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κος Καραμανλής παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην οποία συνέντευξη βρέθηκε και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Καραμανλή  και δήλωσε ότι ο κος Καραμανλής θα σταθεί δίπλα στον αγώνα που γίνεται για να αποκατασταθούν ζημιές που έγιναν την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να δημιουργήσουν μία νέα δυναμική ανάπτυξη στην περιοχή που ο κόσμος της περιοχής έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Το λόγο στην συνέχεια πήρε ο κος Καραμανλής ο οποίος απάντησε σε όλα τα ερώτημα των δημοσιογράφων που αφορούσαν διάφορα θέματα όπως: τη σύσταση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ροδόπη όπου ο κος Καραμανλής απαντώντας δήλωσε ότι την ευθύνη του ψηφοδελτίου την έχει ο Πρόεδρος του κόμματος, και πρόβλεψε ότι ο κος Στυλιανίδης θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Ροδόπη ο οποίος όπως ανάφερε έχει δώσει μάχες τόσο για τα τοπικά ζητήματα όσο και για τα εθνικά θέματα. 

Σε ερώτηση για το αν η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αποτελέσει εκείνο το κόμμα που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση της χώρας και ιδιαίτερα της περιφέρειας, ο κος Καραμανλής δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να προκαλέσει μία αναιμική ανάπτυξη, στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάπτυξη της Περιφέρειας χωρίς βασικά έργα υποδομής αλλά στοχευμένα με μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας. Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που θα παρουσιαστεί, ο κος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και ανά περιφέρεια και στον πρωτογενή τομέα θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε παραγωγούς και κίνητρα για μεταποίηση αγροτοδιατροφικών προϊόντων έτσι ώστε σιγά σιγά να αρχίσουν να γίνονται ανταγωνιστικά τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα

Στο τομέα των οικονομικών η πρώτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι να απαλύνει την αβάσταχτη φορολογία που πνίγει κάθε αναπτυξιακή προοπτική δήλωσε ο κος Καραμανλής. Πρέπει εμπιστευτούμε μία κυβέρνηση η οποία θα δόσει ώθηση στην ελεύθερη αγορά, στην ιδιωτική πρωτοβουλία με ένα κράτος επόπτη και όχι δυνάστη.

Ο κος Καραμανλής στο τελείωμα της συνέντευξης τύπου δήλωσε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ προπαγανδίζει ότι αν έρθει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία θα κάνει περικοπές και απολύσεις, στην ουσία θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου για να αποφύγει τις απαντήσεις που πρέπει να δώσει για τις τεράστιες περικοπές που έχει κάνει ο ίδιος στο κοινωνικό κράτος”