ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την βασιλόπιτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής την Κυριακή 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ το πρωί στην Λέσχη Κομοτηναίων. Μία εκδήλωση διαφορετική με άλλες χρονιές αλλά και με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις βασιλόπιτας που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο.

Και διαφορετική διότι ήταν περισσότερο σαν ημερίδα παρά σαν βασιλόπιτα μιας και παρουσιάστηκε μία εμπεριστατωμένη έρευνα της αγοράς και της λειτουργίας των καταστημάτων συγκρίνοντας την πορεία της με τα προηγούμενα χρόνια (εκτενέστερη αναφορά θα κάνουμε σε άλλο άρθρο μας για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της) και είχε και κοινωφελή σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων, παιδιών και ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό & Asperger Ν. Ροδόπης.

Μετά και την κοπή της βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και τους χαιρετισμούς η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κική Κωνσταντινίδου ανέβηκε στο βήμα καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους και κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στην διαδρομή του Συλλόγου και τις δράσεις του στην τοπική κοινωνία και πάντα εις όφελος των επιχειρηματιών.

Το συγκινητικό στην εκδήλωση είναι ότι τίμησαν με την παρουσιά τους επιχειρηματίες που διατέλεσαν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου στο παρελθόν με μεγάλη χρονικά επαγγελματική δραστηριότητα. Ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε να βραβεύσει έναν εξ αυτών τον κύριο Δημήτρη Χαμιτίδη ο οποίος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, με έντονη δράση εντός συλλόγου αλλά και σε άλλες θέσεις και διατηρεί ενεργή από το 1974 μέχρι και σήμερα την επιχείρηση του.

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η Εκδότρια – δημοσιοργάφος Νατάσσα Βαφειάδου. Το παρόν τους έδωσαν ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχαν Αχμετ, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο τεως υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Νίκος Αγγελίδης & Αντώνης Γραβάνης, ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ Ανέστης Βαφειάδης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας, το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ Τάκης Χαρίτου, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης Φελίνα Καζάκου και Ελένη Λαφτσή, υποψήφιοι πολιτευτές και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά επιχειρηματίες της πόλης.