ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ: Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΜ-Θ ΕΖΥΓΙΣΘΗ, ΕΜΕΤΡΗΘΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗ ΕΛΛΙΠΗΣ

Ανακοίνωση δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης μετά την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου ότι εξασφαλίστηκαν τα χρήματα για την επισκευή της γέφυρας της Καβάλας που πριν λίγο καιρό τμήμα της κατάρρευσε. Τα χρήματα δήλωσε ο κος Μέτιος ότι θα δοθούν μέσο της Περιφέρειας.

Με βάση αυτή την δήλωση του η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σχολίασε με ανακοίνωση του την δήλωση του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ λέγοντας:

“Ο περιφερειάρχης μας είπε έμπλεος χαράς ότι τα χρήματα για την γέφυρα της Καβάλας θα δοθούν από την περιφέρεια. Δυστυχώς γα αυτόν τα χρήματα αυτά θα δοθούν από την Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αλλά στα αλήθεια δεν μας εκπλήσσει αυτό. Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από έναν περιφερειάρχη ο οποίος κατά την διάρκεια της συζήτησης που προηγήθηκε της κεντρικής ομιλίας του πρωθυπουργού στο αναπτυξιακό συνέδριο στην Κομοτηνή παρουσία του πρωθυπουργού αλλά και της μισής κυβέρνησης, το μόνο που ζήτησε από τον πρωθυπουργό ήταν η απόσπαση μιας υπαλλήλου από την αποκεντρωμένη στην αιρετή περιφέρεια.

Και ενδεχομένως επειδή ίσως θα νόμιζε ότι δεν καταλάβαμε τι ζητούσε , επανέλαβε το αίτημα αυτό και κατά την διάρκεια της προλογικής ομιλίας του ενώπιον 1000 και πλέον ανθρώπων. Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής.”