ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 11 ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ξε-ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ”

Με ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής που ηγείτε του συνδυασμού “ξε-Κίνημα για την πόλη” παρουσίασε τους πρώτους έντεκα υποψηφίους συμβούλους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ξεκινάμε, με μια σημαντική ανανέωση προσώπων, προτάσεων και ιδεών. Με μια νέα πρόταση πολιτικής που εξασφαλίζει τη δράση της οργανωμένης κοινωνικής έκφρασης.

Με την πολιτική μας πρόταση και τα πρόσωπα των υποψήφιων δημοτικών μας συμβούλων που την εκφράζουν,παραμένουμε στην πρωτοπορία της τοπικής πολιτικής.

Συνεχίζουμε την παράδοση των αγώνων και του έργου. Με τους υποψήφιους δημοτικούς μας συμβούλους, των οποίων την ανακοίνωση των ονομάτων αρχίζουμε από σήμερα.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες από τους χώρους της δουλειάς και της επιστήμης, της μαχόμενης νεολαίας και των τοπικών κινημάτων, της αλληλοβοήθειας και της διεκδίκησης δικαιωμάτων, που κατανοούν τις ανάγκες και τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας,συμμετέχουν κι έχουν τη δύναμη να την αλλάξουν. Με σημαντικά εφόδια την εμπειρία και τη γνώση των προβλημάτων του αστικού χώρου και των οικισμών.

Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνεται περιοδικά και θα ολοκληρωθεί στο χρονικό διάστημα των επόμενων 5 εβδομάδων (11 ονόματα κάθε εβδομάδα).

Οι 11 πρώτοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού μας είναι:

1. ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, Ασφαλιστής – Κτηματομεσίτης

2. ΤΣΟΧΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Δημοσιογράφος

3. ΡΕΣΙΤ ΤΖΕΜΙΛ, Γεωργός – Κτηνοτρόφος, Αντιπρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Ροδόπης, πρώηνΑντιδήμαρχος Δήμου Κομοτηνής

4. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ήΝΑΝΣΥ,  Φοιτήτρια Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.

5. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος ΦΙ.ΠΑΙ.Σ, Διευθυντής περιοδικού «Όλοι για το Παιδί»

6. ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Αστυνομικός

7. ΜΑΧΜΟΥΤ ΡΕΤΖΕΠ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ταπετσαρίες Επίπλων – Αυτοκινήτων

8. ΝΤΑΛΙΔΟΥ – ΚΑΡΔΙΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος, Απόφοιτη ΤΕΙ Γεωπονίας

9. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Υπολογιστών, Μουσικός

10. ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΧΜΕΤ, Μηχανικός Αυτοκινήτων

11. ΡΟΥΜΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Στρατιωτικός