“ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ?” ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Tο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά τον άξονα δράσης με τίτλο “Το θέατρο στα Βαλκάνια και στις Παρευξείνιες χώρες” φέρνει στην πόλη της Κομοτηνής μια παράσταση  από την Τουρκία, την Τετάρτη 6  Μαρτίου 2019, με το έργο:

«ΠΟΙΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ;» των Tekin Duman και Çınar Şahin.(Hayat kime güzel)

Παίζουν οι ηθοποιοί :  Deniz Oral, Tuba Erdem, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Burçak Kabadayı, Kemal Zeydan.Η ηχοληψία και οι φωτισμοί είναι του Emrah Surucu.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η παράσταση αναφέρεται επιθεωρησιακά στην καθημερινότητα του απλού ανθρώπου, που τον ανεβάζει επί σκηνής, μέσω ενός ιδιαίτερα γοητευτικού θεατρικού είδους, αυτού του «καμπαρέ».

Οι θεατές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης και ο ρόλος τους είναι κομβικός στην εξέλιξη της επιθεώρησης.

Μέσα από τη θεατρική, αλλά συνάμα απόλυτα ρεαλιστική παρουσίαση των καθημερινών πράξεων των απλών ανθρώπων, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να γελάσουν, να προβληματιστούν και να συμμετέχουν σε μια παράσταση, που θα αγγίξει επιθεωρησιακά τέσσερις ενότητες, με θεματικούς τίτλους τους εξής:

 α. Πιστωτικές Κάρτες,

β. Οι Οικογένειες Ανταγωνίζονται,

 γ. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

 δ. Ζητώ το Χέρι Σου.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στο Πολιτιστικό Κύτταρο (αίθουσα του πρώην ΡΕΞ), στις 9.00 το βράδυ. Προπώληση εισιτηρίων: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο, τηλ. 25310-84040.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News