ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑ” ΑΦΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ

Με τον νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο συστρατεύεται τελικά ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς. Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε με δήλωση του ο κος Μέτιος λέγοντας:

“Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την παράταξή μας και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ανακοινώνουμε ότι ο Δημήτρης Πέτροβιτς, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, θα είναι υποψήφιος με την παράταξή μας.Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια ανοικτή, δυναμική και ανθρώπινη Περιφέρεια.

Μία νέα Περιφέρεια η οποία θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα έχει ως γνώμονα την πραγματική ανάπτυξη. Μέχρι σήμερα συνεργαστήκαμε και καταφέραμε πολλά. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε δημιουργικά και να καταφέρουμε περισσότερα.

Η απόφασή μας αυτή σηματοδοτεί τη βούληση να προχωρήσουμε από κοινού δυναμικά και αποφασιστικά.

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς αλλά και το σύνολο των υποψηφίων, παλαιότερων και νέων, της παράταξης αποτελούν την εγγύηση της μεγάλης νίκης μας στις επερχόμενες εκλογές».