ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής στο πλαίσιο του συνοδευτικού μέτρου «Πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης γονέων» της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2015-2016» ΚΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους – ΤΕΒΑ», ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, προσκαλεί τους ωφελούμενους (συμπεριλαμβανομένων και των δυνητικά ωφελούμενων) του Προγράμματος ΤΕΒΑ στις 16-04-2019 ημέρα Τρίτη στην αίθουσα του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας (Μ.Μ Ανθίμου 1) στις 18:00 στην ημερίδα με τίτλο: «Πτυχές της φτώχειας. Πώς επηρεάζεται η οικογένεια και ειδικότερα τα παιδιά». Αμέσως μετά το πέρας της εισήγησης θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες συνεδρίες από την κ. Σοφία Καρκατσέλη Ψυχολόγο, ειδικευμένη της ολιστικής θεραπευτικής μεθόδου Core Energetics.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

18.00 – 18.10 Χαιρετισμός του Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελεήμων

18.10 – 18.20 Συνοπτική παρουσίαση του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής Νίκο Σωτηρακόπουλου.

18.20 – 19.00 Ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Πτυχές της φτώχειας. Πώς επηρεάζεται η οικογένεια και ειδικότερα τα παιδιά». Ομιλήτρια κ. Σοφία Καρκατσέλη, Ψυχολόγος ειδικευμένη της ολιστικής θεραπευτικής μεθόδου Core Energetics.

19.30 – 19.45 διάλειμμα – Καφές

19.45 – 20.30 Εξατομικευμένες συνεδρίες