ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ

Επίσκεψη στην Θράκη πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Εύα Καιλή. Την Κυριακή 14 Απριλίου η κα Καιλή βρέθηκε στην Κομοτηνή όπου και συναντήθηκε τόσο με τον υποψήφιο Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ Γιώργο Μανανά όσο και με φίλους του κινήματος.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η κα Καιλή επισήμανε ότι έχει σχεδιαστεί ο προυπολογισμός της επόμενης 7ετίας, έχουν φτιαχτεί εργαλεία έτσι ώστε η Περιφέρεια με ευκολότερο τρόπο να μπορεί να απορροφήσει κονδύλια καθώς και άλλες χρηματοδοτήσεις.

Η κα Καιλή μας ενημέρωσε επίσης ότι δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται στο χαμηλότερο ποσοστό απορρόφησης των χρηματοδοτήσεων και αυτό φαίνεται μέσα από τα νούμερα αφού έχουν δεσμευτεί 25 δισεκατομμύρια για την Ελλάδα και μόλις τα 10 δισεκατομμύρια έχουν απορροφηθεί με κίνδυνο τα 15 δισεκατομμύρια που εκκρεμούν να κινδυνεύουν τα επόμενα 1-2 χρόνια να επιστραφούν

Για τις ερχόμενες εκλογές

Αναφερόμενη στις ερχόμενες εκλογές η κα Καιλή δήλωσε πως στις εθνικές εκλογές ο κόσμος θα εγκαταλείψει τον ΣΥΡΙΖΑ λόγο του ότι το μόνο μέλημα τους είναι η εξουσία.

Με την σειρά του ο κος Μανανάς υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος αλλαγής δήλωσε:

Το Κίνημα Αλλαγής ενδιαφέρεται όχι μόνο για τις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές αλλά το ενδιαφέρει και οι Ευρωεκλογές γιαυτό και βρισκόμαστε εδώ με τα μέλη και τους φίλους του κινήματος για να γίνει μία συζήτηση και να ενημερωθούν αλλά και να ενημερώσουν.