“Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ” ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ «Το όνειρο ενός ονείρου κάποιου που δεν κοιμήθηκε ποτέ» Του Αύγουστου Κορτώ.

Μια γυναίκα μόνη. Κλεισμένη στον δικό της φανταστικό κόσμο. Εγκλωβισμένη σ’ έναν μαύρο φαύλο κύκλο που επαναλαμβάνεται μέρα με την μέρα.Ζητά απεγνωσμένα την επαφή, την αγάπη, τον έρωτα σ’ έναν κόσμο που συνεχώς της τα αρνείται, της τα αναιρεί, τα διαψεύδει ή απλώς τα περιγελάει. Ακροβατεί πολλές φορές επικίνδυνα, γίνεται σκληρή με τον εαυτό της, χρησιμοποιεί την φαντασία ως έξοδο κινδύνου ψάχνοντας απεγνωσμένα μια λύτρωση.

Ένας μονόλογος, που αφορά όχι μόνο την προσωπική εμπειρία μιας γυναίκας που δεν μπορεί να βρει τη θέση της στον κόσμο, αλλά έχει επέκταση σε γενικότερο επίπεδο. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε τη σκιαγράφηση της εμπειρίας του θηλυκού σ’ έναν αρσενικό κόσμο όπου οι πραγματικές ανάγκες και η αυθεντική έκφρασή του διαστρεβλώνονται, υποτιμούνται, καταπιέζονται, και μένουν ανεκπλήρωτες, αφήνοντας ένα κενό στις ζωές.

Σκηνοθεσία- ερμηνεία: Άννα Μαχαιροπούλου
Σκηνικά – κοστούμια: Ιωάννης Ν. Καραγκιουλμέζης
Μουσική: Γιώργος Κελεσίδης
Φωτισμοί: Γιάννης Τζατζανάς

Έναρξη παραστάσεων την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 9 το βράδυ. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25310-37770. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 για το κανονικό εισιτήριο και για το Μειωμένο στα 5 ευρώ .