ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και των Φίλων του Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ”Ηρόδικος” .

Σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο αγώνα για τους φιλοξενούμενος αρχηγός της ομάδας ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης ενώ για τους “οικοδεσπότες” χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Θόδωρης Σαββάκης με βοηθό προπονητή τον Μιχάλη Ραγκούση.

Την ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πλαισιώνουν οι Θάνος Κανούσης (Thanos Kanousis), Παναγιώτης Καρμάτης (Panagiotis Karmatis), Αλέξανδρος Νταβρή (Alex Ntavris), Χρίστος Τσαχνόπουλος, Αντώνης Χαντζής, Σπύρος Σπαντίδας (Spyros Spantidas), Δαμιανός Νικολαίδης (Damianos Nikolaidis), Χρίστος Πανγκαλιάς (Christos Pangalias), Τάσσος Αναγνώστου, Γιάννης Αιβάζης (Γιαννης Αιβαζης (Yannis Aivazis)), Τάκης Παρασκευόπουλος (Takis Paraskevopoulos), Γιάννης Παπαθανάσης (Giannis Papathanasis), Παύλος Πιερόπουλος (Paul Pierro), Παύλος Ορκόπουλος (Παύλος Ορκόπουλος) , Δημήτρης Καλαντζής, Στέλιος Κρητικός (Stelios Kritikos B), Αλέξανδρος Νικολαίδης, Γιώργος Γεροδιδάκης (Giorgos Gerodidakis) και Παναγιώτης Βλάχος(Panos Vlahos). 

Στην ομάδα του Ηρόδικου μετείχαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πανευρωπαικής κλάσης όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Ξάνθης Γιουράι Μπούτσεκ, αλλά και ντόπιοι ποδοσφαιριστές που έγραψαν την δική τους ιστορία με την ομάδα του Πανθρακικού και όχι μόνο όπως ο Δημήτρης Σκλιοπίδης, ο Βλάσης Καζάκης, ο Νίκος Μπαχαρίδης και ο Ζόραν Στοίνοβιτς. Καθώς και οι φίλοι του Ηρόδικου Μιχάλης Πολιτσάκης, Νίκος Χατζηθεοδώρου και Κίμωνας Λεχούδης.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος προσφέροντας όμορφες στιγμές στους θεατές και φυσικά νικητής ήταν ο εθελοντισμός και ο σκοπός για τον οποίο πραγματοποιήθηκε αυτός ο αγώνας.

Σας θυμίζουμε ότι τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την αγορά μπασκετικών αμαξιδίων για την ομάδα μπάσκετ του Ηρόδοτου.