ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION

Αναχώρησε η αποστολή της Κύπρου για το Τελ Αβιβ όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Η συμμετοχή της Κύπρου θα ανοίξει όχι μόνο το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς του Πρώτου Ημιτελικού αλλά και την αυλαία των πρώτων τεχνικών προβών για φέτος.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, η Τάμτα, μαζί με την ομάδα της από την Minos EMI και την Erodios Live καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Κυπριακής αποστολής θα πραγματοποιήσουν αύριο την πρώτη τους πρόβα.

Ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η τραγουδίστρια του «Replay» έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο σχετικά με το ταξίδι της αλλά και τα συναισθήματά της εν όψει του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η Τάμτα δεν νιώθει καθόλου αγχωμένη αλλά αντιθέτως ενθουσιασμένη για το ταξίδι που πρόκειται να ζήσει ενώ αποκάλυψε ότι κουβαλάει μαζί της οχτώ βαλίτσες. Μεταξύ άλλων, στο Τελ Αβίβ θα βρίσκονται η μητέρα της αλλά και η κόρη της Άννυ, γεγονός που της προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Σχετικά με τα προγνωστικά και τα στοιχήματα, ξεκαθάρισε ότι δεν τα παρακολουθεί καθόλου καθώς θεωρεί πως όλα αυτά είναι ένα κομμάτι με το οποίο ασχολούνται περισσότερο οι υπόλοιποι (δημοσιογράφοι, αποστολές, fans) και όχι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα της Eurovision κάπως πιο συναισθηματικά! Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έχουμε δει πάρα πολλές φορές, να αλλάζουν οι θέσεις και οι αποδόσεις των στοιχημάτων τη περίοδο των προβών, προτρέποντας έτσι τον κόσμο να μη δίνει μεγάλη βαρύτητα σε αυτά.

Μεταξύ άλλων, η Τάμτα έδειξε να είναι αρκετά αισιόδοξη και καθόλου στρεσαρισμένη σχετικά με την εμφάνισή της στη πρώτη θέση του Ημιτελικού, θεωρώντας όλη αυτή τη κατάσταση ως ακόμη μία πρόκληση στη ζωή της που της δίνει δύναμη και την πωρώνει! Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η αγαπημένη στον κόσμο τραγουδίστρια και performer δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά την Ελλάδα και το Ελληνικό κοινό που της έδωσαν την ευκαιρία αλλά και τις βάσεις για να φτάσει στο σημείο που η ίδια έχει καταφέρει να φτάσει καλλιτεχνικά σήμερα.