ΜΕ SEXY ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ Η ΤΑΜΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ 64 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ EUROVISION (video)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της συμμετοχής της Κύπρου στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με την Τάμτα και το Replay να ανοίγει τις πρόβες του φετινού διαγωνισμού.

Με μια sexy εμφάνιση η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή με ψηλά τακούνια και ρούχα που θυμίζουν Madonna  και συνοδεύεται από 5 χορευτές που φορούν καπέλα.

Κατά την διάρκεια της πρόβας οι χορευτές αφαιρούν την μαύρη ζακέτα της Τάμτα και μένει με ένα see-through φόρεμα με ασημένιες χάντρες, ενώ τα μαλλιά της είναι υγρά σαν να βγήκε από ντουζ. Στον στίχο “replay” έχουμε τηλεοπτικά κόλπα με την κάμερα, το τραγούδι μοιάζει σαν να παίζει σε επανάληψη. Στην σκηνή υπάρχει έντονος καπνός και αρκετά διαμάντια. Φωνητικά η Ταμτα στέκεται αρκετά καλά. Το τραγούδι τελειώνει με τους χορευτές στο πάτωμα και την Τάμτα στο κέντρο.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια της Κύπρου παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τη μέση της, ήταν από νωρίς στο στάδιο που φιλοξενεί τον μουσικό διαγωνισμό προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα και να δώσει on stage τον καλύτερό της εαυτό.

Πάντως, η πρώτη γεύση που πήραν οι eurovision fans από την κυπριακή συμμετοχή ήταν πολύ γλυκιά και ευχάριστη, με την Τάμτα να κερδίζει τις καρδιές τους από την πρώτη… νότα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη πρόβα της Τάμτα έχει οριστεί για την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10.00 και θα έχει διάρκεια 20 λεπτών.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News