ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η 2 ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΤΑΜΤΑ ΚΑΙ ΤΗς #TEAMREPLAY (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η δεύτερη πρόβα για την Κυπριακή συμμετοχή στον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision με την Τάμτα και την #teamreplay να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η δεύτερη πρόβα εξελίχτηκε καλά από την κυπριακή αποστολή αλλά υπήρξαν τεχνικά θέματα στα μικρόφωνα των τραγουδιστών – χορευτών που υπερκάλυπταν την φωνή της Τάμτα.

Η δημόσια τηλεόραση της Κύπρου ΡΙΚ, δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με την δεύτερη τεχνική πρόβα της Τάμτα στο replay και τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει

“Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων που είχε τεθεί κατά τη διάρκεια της ακουστικής πρόβας. Η αποστολή υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό και ηχητικό έλεγχο, το οποίο δόθηκε και έγινε δεκτό σήμερα το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν.

Σας ευχαριστούμε”

Τέλος μετά την πρόβα πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη press conferance της αποστολής, με την #teamreplay και την Ταμτα να κερδίζουν μέρα με την μέρα δημοσιογράφους και funs του διαγωνισμού με την ομιλιτικότητα τους, το χαμόγελο τους και την θετική τους ενέργεια. #cyprus #teamrepaly #replay #tamta #esc2019

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News