ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ “ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ” ΣΤΗΝ ΜΑΡΩΝΕΙΑ

Μέχρι και της 14ης Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιείται η υποβολή αιτήσεων ΕΦΚΑ ( π.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, π.ΤΑΞΥ, π.ΤΥΔΚΥ, π.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ, π.ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΑ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΠ, π.ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, π.ΕΤΑΑ-ΤΑΣ, π.ΟΑΕΕ, π.ΟΑΕΕ-ΤΑΝΤΠ, π.ΟΓΑ, π.ΤΠΔΕ-ΤΥΔΕ, π.ΤΑΠΙΤ-ΤΑΠΕΜ, π.ΤΑΥΤΕΚΩ (ΤΑΠ-ΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ, ΚΑΠ-ΔΕΗ ΣΥΝΤ/ΧΟΙ)  για την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο στις “πέτρινες κατασκηνώσεις” της ΚΤΕΛ ΑΕ με δωρεάν διαμονή.

Για τους ενδιαφερόμενους της Β΄, Γ΄και Δ΄περιόδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους από τις 17/6/2019 έως και 29/6/2019.

Οι δικαιούχοι του π.ΟΑΕΕ υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά και τα πρωτότυπα δικαιολογητικά τα προσκομίζουν στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα Μη Μισθωτών (π.ΟΑΕΕ).
✔️Για υποβολή Αίτησης ΤΣΜΕΔΕ συνδεθείτε στο www.tsmede.gr με τους προσωπικούς κωδικούς σας και επιλέξτε Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Κατασκηνώσεις→ Αίτηση Κάρτας Κατασκηνωτή.
Επισημαίνεται ότι για την παραλαβή της κάρτας κατασκηνωτή δεν απαιτείται φυσική παρουσία στο Ταμείο. Η κάρτα θα εκτυπώνεται από τον ασφαλισμένο, μέσω της εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6932416612 & 25310 28777 και ηλεκτρονικά στον ιστότοπο
www.stonecamp.gr