ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΑΔΕΦΛΟΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ

Στα Σεπόλια, από εκεί που ξεκίνησαν όλα, βρέθηκε ο MVP του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του Θανάσης για να παραβρεθούν
μαζί με τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Θοδωρή Παπαλουκά, Χρήστο Σαλούστρο, τον προπονητή του Γιάννη στον Φιλαθλητικό, Τάκη Ζήβα, τον πρόεδρο Γιάννης Σμυρλής και τον Κρις Ουάμπα του Άρη, στους ημιτελικούς και στους τελικούς των κατηγοριών στο τουρνουά 3on3, προκαλώντας πανδαιμόνιο!

Λίγο πριν την λήξη των αγώνων οι αδελφοί Αντετοκούνμπο από το κέντρο του γηπέδου που ξεκίνησαν όλα, ανακοίνωσαν την δημιουργία της «Antetokounbros Academy», για να βοηθήσουν τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και με αυτόν τον τρόπο και να γίνει το μέσο για την ελπίδα και τα όνειρα παιδιών που δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Σε πρώτη φάση έχει μαζευτεί το ποσό των 25.000 ευρώ από το event, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι προκειμένου να συγκεντρωθεί το πόσο εκείνο για την δημιουργίας της Ακαδημίας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News