ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΜΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

H εκρηκτική εμφάνιση της Tamta στην Βαρκελώνη σε 100.000 θεατές!

Μερικές ημέρες μετά τα Mad Video Music Awards και την εκπληκτική σκηνική της παρουσία, η #Tamta ταξίδεψε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής της περιοδείας. Η Τάμτα εμφανίστηκε μπροστά σε περισσότερους από 100,000 θεατές στο Pride Barcelona και παρουσίασε ένα εκρηκτικό #live #act στην Plaza de Espania αφήνοντας έκπληκτους τους παραβρισκόμενους τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Το “#Replay” μετράει ήδη 8.000.000 #streams στο #Spotify έχοντας μπει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς λίστες της πλατφόρμας. Η #unplugged#version του «Replay» μόλις κυκλοφόρησε στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, ενώ την Παρασκευή 5 Ιουλίου κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της Τάμτα μαζί με τον #Snik με τίτλο “#Senorita” που είδαμε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2019.

Μόλις ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Τάμτα στο δημοφιλές τηλεοπτικό #show «SommarKrysset» στην Σουηδία. Το «#SommarKrysset» έχει φιλοξενήσει τους Dua Lipa, Lady Gaga, Little Mix και άλλους πολλούς παγκόσμιους αστέρες της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ένα είναι σίγουρο, η Τάμτα μια από τις πιο διαχρονικές τραγουδίστριες της Ελληνικής pop σκηνής ανοίγει τα φτερά της και στο εξωτερικό με επόμενες στάσεις του Replay #tour: Μαδρίτη, Στοκχόλμη, Ibiza και Σόφια.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News