ΕΛΕΓΧΟ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΚΑΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ

Τους Δημότες της Κομοτηνής ενημερώνει ο σύμβουλος πολιτικής προστασίας του Δήμου Κομοτηνής Θέμης Τζενετίδης εν όψη των επικείμενων άσχημων καιρικών συνθηκών που αναμένονται να πλήξουν την Θράκη από σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου.

” Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων προειδοποιεί για ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους (μπουρίνια) θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης (10.7.2019) και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη (11.7.2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να ελέγχουν τις υδρορροές και τα φρεάτια στις κατοικίες τους.

Επίσης καλό θα είναι να φροντίζουμε όλοι μας ώστε τα κοινόχρηστα φρεάτια μπροστά στις οικίες μας και τις επιχειρήσεις μας να είναι καθαρά από φύλλα και αντικείμενα τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής www.komotini.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr . “