ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, 3-0 ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Σε ένα παιχνίδι που όπως ξεκίνησε φαινόταν ότι ο Άρης θα καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μόλντε, το τελικό 3-0 δεν του δίνει πλέον πολλές ελπίδες για την πρόκριση.

Στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού ο Άρης δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, δεν ανησύχησε από τις επιθέσεις της Μόλντε, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν οι Νορβηγοί έκρυψαν την μπάλα στην περιοχή των κιτρινόμαυρων και έκαναν το 1-0 με τον Εικρεμ στο 27′. Από εκείνο το σημείο η Μόλντε ήταν καθόλη την διάρκεια πιο επικίνδυνη από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι έκαναν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο 37′ με το δυνατό σουτ του Ντιγκινί που εξουδετέρωσε ο Κράνινξ.

Η Μόλντε πέτυχε και το 2-0 με τον Χεστάντ στο 32′ απλοποιώντας αρκετά τα πράγματα για τους ίδιους. Το τελειωτικό χτύπησα για τον Άρη ήρθε στο 64′ με τον Βέλεθ να αντικρίζει απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα που έκανε ενώ ήταν ο τελευταίος αμυντικός. Από εκεί και πέρα η ελληνική ομάδα έπρεπε να κρατήσει το 2-0 για να έχει έστω αυτό το σκορ να ανατρέψει στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης στο Χαριλάου. Αυτό δεν συνέβει, το 3-0 ήρθε από τον Ελλινγκσεν στο 87′ και πλέον ο Άρης θέλει μια τεράστια ανατροπή και ένα θαύμα για να περάσει στα Πλέι Οφ του Europa League.