ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απλή, λιτή αλλά με όλη την επισημότητα που επιβάλλεται να έχει μία τέτοια τελετή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

“Σήμερα όλοι μαζί δήμαρχος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ορκιστήκαμε να υπηρετούμε έντιμα, σωστά και με συνέπεια τους συνδημότες μας. Αυτούς που με την ψήφο τους μας έταξαν να φυλάμε Θερμοπύλες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μας έταξαν να διαφυλάσσουμε τα συμφέροντα της Κομοτηνής και τον οικισμών μας. ” Με αυτές τις κουβέντες ξεκίνησε η σύντομη πρώτη ομιλία του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη δίνοντας και το πρώτο στίγμα της πορείας που θέλει να διαγράψει ως Δήμαρχος.

Καταλήγοντας ο κος Γκαράνης δήλωσε “Σας καλούμε όλους, αιρετούς, εκπροσώπους φορέων, πολίτες να συστρατευτούμε και να συνδιαμορφώσουμε προς ένα μέλλον φωτεινό, ελπιδοφόρο, γεμάτο όνειρα, στόχους και μεγάλα επιτεύγματα ένα μέλλον που αξίζει στην Κομοτηνή. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και με την ψήφο σας που αναθέσατε την ευθύνη διακυβέρνησης αυτής της υπέροχης πόλης. Σας ευχαριστώ όλους καλή μας θητεία”

Η τελετή πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, στην κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου και ήταν όλοι εκεί… ο απερχόμενος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, πρώην και απερχόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ορκωμοσία Δημάρχου Κομοτηνής Ιωαννης Γκαρανης και του νέου δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής. Σύμπραξη Προοπτικής – Αντώνης Γραβάνης ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή Λαική Συσπείρωση Ξε-κίνημα για την πόλη Κοινωνία Πολιτών #dimoskomotinis #orkomosia

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Ζωντανή μετάδοση αγιασμού του νέου Δημάρχου Κομοτηνής Ιωαννης Γκαρανης και του νέου Δημοτικού συμβουλιου Κομοτηνής Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής – Γραφεία #dimoskomotinis #orkomosia

Δημοσιεύτηκε από Diavlos 924 στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019