ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ 95 ΚΑΙ 81 ΧΡΟΝΩΝ “ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ”

Με πρωταγωνίστριες δύο γιαγιάδες που μαλλιοτραβήχτηκαν ήρθαν αντιμέτωποι οι ασυτνομικοί του Αλίμου το βράδυ της Πέμπτης. Το επείγον σήμα που πήρε αργά το βράδυ το περιπολικό της Αμέσου Δράσεως στον Αλιμο έσπευσε στο σημείο όπου ήδη υπήρχε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ήταν οι τραυματιοφορείς που τους ειδοποίησαν διότι όπως δήλωσαν δεν μπορούσαν να “κουμαντάρουν” τα πράγματα.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο βρήκαν τους τραυματιοφορείς να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη γυναίκα, η οποία είχε εμφανή τα σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα της και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση “Αυτή μου επιτέθηκε” δείχνοντας προς το μέρος μιας επίσης ηλικιωμένης γυναίκας που επίσης φαινόταν εκτός εαυτού.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχαν εκτυλιχτεί σκηνές απείρου κάλλους μέσα στη νύχτα! «Μαλλιοτράβηγμα γιαγιάδων και ξύλο με τις μαγκούρες δεν είχαμε ξαναδεί», ακούστηκαν να λένε! Οι τραυματιοφορείς έβαλαν την 95χρονη στο ασθενοφόρο, με προορισμό το Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η θερμόαιμη 81χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου για τα περαιτέρω.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για την ιδιαιτερότητα του θέματος και εκείνος έδωσε εντολή να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

πηγή astinomiko.gr