ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή, της ομάδας που θα παλέψει για την παραμονή της στην Β Εθνική κατηγορία.

Σε μία βραδιά αφιερωμένη στην ιστορική ομάδα μπάσκετ της πόλης μας στην Λέσχη Κομοτηναίων ήταν όλοι εκεί!!! Οι φίλοι της ομάδας πρώτα από όλα και κυρίως οι φορείς της πόλης που σίγουρα θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν για να μπορέσει να παραμείνει στα σαλόνια της Β Εθνικής.

Η βραδιά ξεκίνησε με την βράβευση των αθλητών και του προπονητικού team που έφεραν την ομάδα στην Β Εθνική, ακολούθησε η παρουσίαση των αθλητών και του προπονητικού team της νέας σεζόν και φυσικά παρουσιάστηκαν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας που θα αποτελέσουν τα έσοδα της ομάδας για να μπορέσει να καλύψει μέρος των εξόδων της.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Πεταλωτής, στην σύντομη ομιλία του δήλωσε ότι ομάδα , προπονητές, γυμναστές, ιατρικό team και διοίκηση θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων. Και κλείνοντας κατέληξε “… μπορούμε να ευελπιστούμε ότι σύντομα θα είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας, θεσμοί, αυτοδιοίκηση, το πανεπιστήμιο, θρησκευτικοί ταγοί, σύλλογοι και ιδιώτες επιτέλους ας ενώσουμε δυνάμεις”

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Βουλευτής Ροδόπης και Πρόεδρος της Επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος κος Ευριπίδης Στυλιανίδης που επι χρόνια είναι υποστηρικτής του τοπικού αθλητισμού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όταν ήταν Υπουργός Παιδείας με εντολή του κατασκευάστηκε το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στο 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, ένα γήπεδο προδιαγραφών που μπορεί να φιλοξενεί αγώνες μεγάλων κατηγοριών. Παράλληλα πάντα ο κος Στυλιανίδης από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε αλλά και με προσωπικές του διασυνδέσεις, προσπαθούσε και έβρισκε χορηγούς που στήριζαν οικονομικά τόσο τον ΓΑΣ Κομοτηνή όσο και άλλες ομάδες της πόλης μας που αγωνίζονταν σε μεγάλες κατηγορίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικου και Βιοτεχνικού επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ και Δημοτικός Σύμβουλος Ανέστης Βαφειάδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μιχάλης Σεβδίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής πατερ Χρυσοβαλάντης και ο τοποτηρητής Μουφτής Χαλήλ Τζιχάντ

Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τον Dj Lagos (Nίκο Οικονομίδη) καθώς και με κληρώσεις εισιτηρίων διαρκείας.

Καλή αθλητική χρονιά να ευχηθούμε εμείς στην ομάδα της πόλης μας και ευελπιστούμε όλοι οι θεσμικοί φορείς να στηρίξουν έμπρακτα όχι μόνο τον ΓΑΣ Κομοτηνή αλλά και όλες τις ομάδες – συλλόγους ή μεμονωμένους αθλητές που αγωνίζονται σε μεγάλες κατηγορίες και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου μας.

Όσο για του Κομοτηναίους ευελπιστούμε ότι θα αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας (τα οποία κοστίζουν μόλις 30€) για να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα αλλά και να δηλώνουν το παρόν στο γήπεδο για την ψυχολογική στήριξη της ομάδας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News