ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “IFTM TOP RESA 2019” ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στην προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της έδωσε «το παρών» σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, στην «IFTM TOP RESA 2019» Γαλλίας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 1 έως 4 Οκτωβρίου στο Παρίσι, ενώ βασική επιδίωξη της συμμετοχής της ΠΑΜΘ ήταν η γνωριμία των επαγγελματιών του τουρισμού της Γαλλικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς με την Περιφέρεια ως τουριστικό προορισμό, η προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η πραγματοποίηση επαφών με τους τουριστικούς πράκτορες που επισκέφθηκαν την έκθεση.

​Η ΠΑΜΘ, διατηρώντας δικό της χώρο εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, διένειμε ενημερωτικό υλικό και παρείχε πληροφορίες στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή, τα αξιοθέατα, τις ομορφιές αλλά και τις διαθέσιμες τουριστικές υποδομές.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού και συζητήθηκαν οι δυνατότητες για εναλλακτικούς τρόπους προώθησης της ΠΑΜΘ ως τουριστικού προορισμού.

​Παρόντες στο περίπτερο της περιφέρειας ήταν ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης και ο Γ.Γ. ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, οι οποίοι και ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια. ​

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση «IFTM TOP RESA 2019» είχε εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας συγχρόνως τα μέγιστα δυνατά οφέλη στους συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες.