ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν λόγω εργασιών συντήρησης και υπογείωσης των εναέριων δικτύων ενημερώνει πως θα πραγματοποιήσει ο Διαχειριστής του ελληνικού δικτύου διανομής διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 10-11-2019.

Οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν στις εξής περιοχές:

  1. Από τις 08:00 έως 10.30 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Κοσμίου και Θάσου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου, μεταξύ των οδών Ζυμβρακάκη και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Σισμάνογλου. Τμήμα της οδού Γ.Ρίτσου από Κοσμίου έως 5ο νηπιαγωγείο. Τμήμα της οδού Κοσμίου από Γ.Ρίτσου έως παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη»
  2. Από τις 10.00 έως 14:00 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Λαμψάκου και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου και τμήμα της οδού Π.Μελά από Κουρτίδου έως Λαμπουσιάδου.
  3. Από 08.00 έως 08.30 και από 14.00 έως 14.30 στην Κομοτηνή στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του σταθμού, περιοχή Θερμοπυλών και νότια, από Μητροπολίτη Κυρίλλου έως Φιλαδελφείας

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν .