ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΤΙΜ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την τεράστια νίκη με 2-0 σετ απέναντι στον Φέντερερ στον ημιτελικό του Nitto ATP London, αντιμετωπίζει σήμερα στον τελικό τον Τιμ, έναν από τους πιο δύσκολους του αντιπάλους. Συγκεκριμένα οι δυο τενίστες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 6 φορές με τον Στέφανο να μέτρα μόλις δυο νίκες και τον Αυστριακό 4, η τελευταία τον Οκτώβρη για το ATP του Πεκίνου.

Ο Τσιτσιπάς δεν καλείται μόνο να κερδίσει έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά και να γράψει ιστορία καθώς αν κερδίσει θα είναι γι αυτόν ο μεγαλύτερος του τίτλος, ενώ παράλληλα θα γίνει μόλις ο έβδομος που στην πρώτη του εμφάνιση σε αυτό το τουρνουά, το τουρνουά των κορυφαίων, κατακτά το τρόπαιο.

Ο Ελληνας τενίστας σε όλα του τα παιχνίδια στο Λονδίνο παρουσίασε μια σοβαρότητα και ωριμότητα η οποία δείχνει ότι σιγά σιγά αποκτά εμπειρία. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ναδάλ φαινόταν συγκεντρωμένος να κυνηγάει μέχρι και τον τελευταίο πόντο, κάτι το οποίο δεν είχαμε δει στον τελικό των δυο ανδρών στον Καναδά τον Αύγουστο του 2018. Εκεί τον είδαμε από ενα σημείο και μετά να παρατάει το παιχνίδι και να περίμενε απλά ο Ναδάλ να τον αποτελειώσει.

Ο μεγάλος αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 20:00 . Καλη επιτυχία Στέφανε !

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News