6 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BILLIE EILISH

Η 17χρονη τραγουδίστρια φαινόμενο, είναι επισήμως η νεότερη σε ηλικία καλλιτέχνης που κερδίζει υποψηφιότητες και στις τέσσερις σημαντικότερες κατηγορίες των Βραβείων Grammy: ‘Ηχογράφηση της χρονιάς’, ‘Άλμπουμ της χρονιάς’, ‘Τραγούδι της χρονιάς’ και ‘Καλύτερος νέος καλλιτέχνης’.

Η Billie Eilish είναι επίσης υποψήφια για τα βραβεία ‘Καλύτερη pop σόλο ερμηνεία’ και ‘Καλύτερο pop vocal άλμπουμ’.

Το hit singlebad guy μετρά συνολικά πάνω από 3 δισεκατομμύρια ψηφιακά streams παγκοσμίως και είναι υποψήφιo στις κατηγορίες ‘Ηχογράφηση της χρονιάς’, ‘Τραγούδι της χρονιάς’ και  ‘Καλύτερη pop σόλο ερμηνεία’ ενώ ο δίσκος ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?’ διεκδικεί τον τίτλο  ‘Άλμπουμ της Χρονιάς’.

Επίσης, ο αδελφός, συνεργάτης και παραγωγός της Billie, Finneas, είναι υποψήφιος για δύο βραβεία, για το Best Engineered Album και το ‘Παραγωγός της χρονιάς’ στην κατηγορία Non Classical.

Η Billie και ο Finneas έγραψαν μαζί το άλμπουμ «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?», που κατέλαβε την πρώτη θέση σε ΗΠΑ και Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Η νεαρή superstar Billie Eilish, κυκλοφορεί το νέο της single με τίτλο ‘everything I wanted’ που είναι και το πρώτο νέο της τραγούδι μετά το ντεμπούτο άλμπουμ ‘WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?’.

Το single everything i wanted αποκαλύπτει την ευαίσθητη πλευρά της Billie Eilish. Το τραγούδι έχει χαρακτηριστικό pop ήχο και με στίχους που αναφέρονται στη σχέση της Billie Eilish με τον μεγαλύτερο της αδερφό Finnea, με τον οποίο έχουν γράψει και μαζί το τραγούδι.

Το εξώφυλλο του everything i wanted, κοσμεί ένα έργο του Βρετανού καλλιτέχνη Jason Anderson.

Την παραγωγή του single έχει φροντίσει ο τραγουδιστής και παραγωγός Finneas O’Connell, o αδερφός δηλαδή της Billie.