ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΑΛΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΔΑΑ

Το 7ο Σεμινάριο του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου στην Κομοτηνή.

Ομιλητές θα είναι ο κ.Θεόδωρος Φλωρίδης, Εκπαιδευτικός και Συντονιστής Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης ΠΕΚΕΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης, με θέμα: “Ποιότητα ζωής και ασφάλεια παιδιών με αυτισμό”, και η Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής και Δ/ντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, με θέμα: “Κατανόηση και διδασκαλία μαθητών με αυτισμό”.

Και οι δύο θεματικές ενότητες είναι ιδιαίτερα σημαντικές κυρίως για παιδαγωγούς, θεραπευτές και γονείς παιδιών που βρίσκονται στο σχολικό πλαίσιο και οι ομιλητές είναι εξειδικευμένοι και κορυφαίοι στο είδος τους και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους με το σύλλογό μας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News