ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΤΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ” ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

Ο Δήμος Ιάσμου πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο «όχι στο κάπνισμα και στα ναρκωτικά» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Ιάσμου, με σκοπό την ενημέρωση των νέων για τις επιπτώσεις του τσιγάρου και των εξαρτησιογόνων ουσιών προκειμένου να προστατέψουν τον εαυτό τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης όλων πάνω στο θέμα, κάνοντας αναφορά στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και των ναρκωτικών. Ο κος Μουμίν εξέφρασε τη λύπη του για την αύξηση του αριθμού των χρηστών και των εξαρτημένων ατόμων, ενώ ανακοίνωσε ότι ο ίδιος κόβει το τσιγάρο.   

Στην ημερίδα συμμετείχαν ως ομιλητές οι ιατροί Σόφτας Πασχάλης, Ρησγγίτς Αλή, Χαριτόπουλος Κώστας και η κοινωνική λειτουργός Ζαργιάννη Ισμήνη, που μίλησαν εκτενέστερα γα τις επιπτώσεις του καπνίσματος και των ναρκωτικών στην ανθρώπινη υγεία.

Η αίθουσα γέμισε από πολίτες που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Σημαντική ήταν και η συμβολή των μαθητών του Δημοτικού και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, που ετοίμασαν αφίσες κατά του καπνίσματος και των ναρκωτικών.