ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΜΕΑ ΝΟΗΤΗΚΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ “ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΤΕΓΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των 3 στεγών υποστηριζόμενης διαβίωσης του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” στο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή.

Τρεις στέγες διαβίωσης που θα αποτελέσουν το σπίτι 9 ατόμων με αναπηρία από τον Ιανουάριο. Στόχος των δομών αυτών είναι να προσφέρουν ίσες ευκαιρίες στα άτομα αυτά προσφέροντας τους αξιοπρέπεια αλλά και την δυνατότητα να αποτελούν μέλος του κοινωνικού συνόλου πάντα με την υποστήριξη των ανθρώπων του Συλλόγου.

Στα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της Φτώχειας του υπουργείου Εργασίας κ. Γιώργος Σταμάτης, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) κ. Γιάννης Μοσχολιός καθώς και εκπρόσωποι φορέων και φίλοι του Συλλόγου.

Τον λόγο έλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Νατάσα Λιβεριάδου , η οποία εμφανώς συγκινημένη μίλησε για το έργο του συλλόγου, τις προσπάθειες που πραγματοποιεί όλα αυτά τα χρόνια δηλώνοντας παρών στα άτομα με νοητική υστέρηση και το όνειρο ζωής του συλλόγου που βήμα βήμα υλοποιείται. Η κα Λιβεριάδου ευχαρίστησε τους παρεβρισκόμενους και τα μέλη του συλλόγου που βοηθάνε στην υλοποίηση των στόχων του συλλόγου.