ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Πανθρακικού με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής καλούμε όλον τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας μας με την Δόξα Γρατινής, να φέρει μαζί του είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής για να καλυφθούν ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετεί το  Κέντρο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην είσοδο του γηπέδου, όπου θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού της πόλης μας για το έργο που επιτελεί το Κέντρο  Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής . Εκεί ο κόσμος θα μπορεί να αφήσει τα προϊόντα που θα φέρει μαζί του.

Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους καλούμε τον κόσμο να φέρει μαζί του συγκεκριμένα μερικά από τα εξής είδη: γάλατα μακράς διαρκείας,  γάλατα εβαπορέ δεύτερης βρεφικής ηλικίας και βρεφικές πάνες (Νο: 2-6), είδη υγιεινής(σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια μπάνιου),  είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά.

Διαβάστε επίσης:  Στον Πανθρακικό ο Λάμπρος Κωσταρέλης

Η ιστορία έχει δείξει πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σε αυτήν την αναμέτρηση το πρώτο γκολ θα μπει πριν το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή!

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News