ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΑΝΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ “ΤHE JOURNEY OF OUR MASKS”

Τα πάντα είναι εφικτά όταν το θέλεις πολύ!!! Και ο Σπύρος Νταντανίδης το θέλει πολύ αυτό που κάνει και το αποτέλεσμα της προσπάθειας του διακρίθηκε και τιμήθηκε με ένα βραβείο!!!!

Το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο “The Journey of our Masks” του Σπύρου Νταντανίδη βραβεύτηκε στο 2ο Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη Reflection of Disability in Art» με ακρωνύμιο RoDi, που διοργάνωσε το διάστημα 3 έως 10 Δεκεμβρίου το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας.

Το Φεστιβαλ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη του Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η ταινία του Σπύρου Νταντανίδηείναι μία μικρού μήκους ταινία με τίτλο “Journey of our Masks” που το θέμα της έχει να κάνει με το δικαίωμα να μπορούν να εκφραστούν όλοι μέσω της τέχνης καθώς και με την ανάδειξη της συμμετοχής και της συνέργειας σε αυτή και των ατόμων με αναπηρία.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στον δικό μας ταλαντούχο και ανήσυχο Σπύρο Νταντανίδη που πάντα ξέρει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!!!

Διαβάστε επίσης:  Επιστρέφει το 5ο Φεστιβάλ Πελαργών στον Πόρο του Έβρου

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News