ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ” ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» ανοίγει και φέτος, για 6η χρονιά, τις πύλες του στο Σουφλί από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου και για 7 ολόκληρες ημέρες! Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου <<Κινή.Σου>>, σε συνεργασία με τον Δήμου Σουφλίου, τους συλλόγους, <<Εν Λευκώ>>, <<Θρακική εστία>>, <<ΝοιάΖΩμαι>>, <<Νήμα Ζωής>>, <<Ανέμη>> και άλλους τοπικούς συλλόγους, ανάβει τα φώτα του, φοράει τα καλά του και περιμένει τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους στο βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε, το οποίο τα καλικαντζαράκια μας οι εθελοντές, μετέτρεψαν στο πιο όμορφο, ζεστό και πάνω απ’ όλα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Φέτος οι ήρωες των παραμυθιών ζωντανεύουν καθημερινά και σας περιμένουν σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ γεμάτο με πλούσιες δωρεάν δράσεις, παιχνίδια, κατασκευές και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Στον χώρο του ατμοσφαιρικού βιομηχανικού συγκροτήματος Τζίβρε, οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν, στο εργαστήρι εικαστικών τις δικές τους κατασκευές, θα γίνουν για λίγο εξερευνητές και θα φύγουν για σαφάρι “…στον Αμαζόνιο, εκεί”, θα γυρίσουν τον τροχό και θα ταυτιστούν με τους ήρωες απ’ τα “Μυαλά που κουβαλάς”.

Ελατε να “παρτάρετε” με τους Ευχούληδες, να πιείτε τσάι με τη Μαίρη Πόπινς, να παίξετε με την Άριελ στον βυθό, να βοηθήσετε τα ξωτικά στο τύλιγμα των δώρων και να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη. Εδω, θα ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ, θα ζεστάνετε την παγωμένη καρδιά της βασίλισσας του χιονιού, θα σώσετε τον Χάνσελ και την Γκρέτελ απ’ την κακιά μάγισσα και θα ταξιδέψετε σε όλους τους πλανήτες! Εκεί θα είναι και ο Μίκυ με τους φίλους του για να παρακολουθήσει μαζί σας παιδικές ταινίες και απίθανες δράσεις… αλλά και ο Γκριντς,ο γκρινιάρης των Χριστουγέννων, που έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει όλα τα δώρα!

Στην παρέα μας και οι πριγκίπισσες μαζί με τους πρίγκιπές τους, θα βρίσκονται καθημερινά στη σκηνή του Κάστρου των Παραμυθιών, δίνοντας τις δικές τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις!

… φυσικά μαζί μας θα είναι κι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών για να τους γνωρίσετε και να φωτογραφηθείτε μαζί τους…

…μια ανάσα έμεινε…

Τα Χριστούγεννα των παιδιών και των παραμυθιών…

Δημοσιεύτηκε από Σύλλογος Εθελοντών & Νεολαίας Δήμου Σουφλίου στις Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News