ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΖΗΤΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

Ο Πρόεδρος Εσατ Χουσείν και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης ενημερώνούν τους καπνοπαραγωγούς ότι μέχρι τις 30/12/2019 οι Μεταποιητικές εταιρίες ζύγισαν 2,415,564 kgr καπνά. Η μέση τιμή της συγκεκριμένης ποσότητας που αγοράστηκε είναι στα 3,80 ευρώ.

Ο συνεταιρισμός ενημέρωσε τους εμπόρους ότι αυτές οι τιμές δεν ικανοποιούν τους παραγωγούς και αυτοί με την σειρά τους απάντησαν ότι τιμές θα αυξηθούν από το νέο έτος.

Παρά τις όποιος υποσχέσεις των εμπόρων μέχρι σήμερα 13/01/2020 όπου οι έμποροι άνοιξαν τις αγορές δεν παρατηρήθηκε καμία διαφορά στις τιμές.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συνεταιρισμού ζητούν από τα μέλη να πορευτούν σε κοινή γραμμή ενωμένοι ώστε να πιέσουν όλοι μαζί για την αύξηση της τιμής. Ο μόνος τρόπος για να ασκηθεί πίεση είναι να μη βιαστεί κανένας παραγωγός να δώσει τα καπνά του και να περιμένουν όλοι μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να γίνει αποδεκτή η τιμή που ζητά ο Συνεταιρισμός που είναι 8,30 – 5,20 – 4,25 – 2,25

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News