ΕΝΑ PARTY ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΝΕΟ 24 ΩΡΕΣ ΜΑΡΚΕΤ

Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση γιορτάστηκε η 14η Φεβρουαρίου ή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο 24 ώρες μάρκετ της Κομοτηνής. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα από τις 6 η ώρα οι βαλεντίνοι και οι βαλεντίνες αλλά και οι περιηγητές στην πόλη είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν την ημέρα του έρωτα με μουσική και πολύ φαγητό.

Η Διεύθυνση του 24ώρες μάρκετ επέλεξε τον εξωτερικό χώρο του νέου υποκατάστημα της επιχείρησης που βρίσκεται επί της Ορφέως στην είσοδο της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής, για να δημιουργήσουν ένα εορταστικό δρώμενο σε συνεργασία με την μεγαλύτερα πλατφόρμα delivery της Ελλάδας το e-food και την pizzari Ragazzi .

Από νωρίς μουσική με επιλογές του Κομοτηναίου dj Βασίλη Σπάθα και πολλά πολλά εδέσματα που παρασκευάζονταν μπροστά στο νέο 24 ώρες μάρκετ από την pizza Ragazzi αποτέλεσαν το ενδιαφέρον των περιστατικών και όχι μόνο.

Η Δ/νση του 24 ώρες Μάρκετ ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν και στήριξαν την δράση αυτή και δήλωσε ότι περιμένουν σε εν ευθέτω χρόνο πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους πελάτες της.