ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΑΝΗΣ

Το σχέδιο των δράσεων – εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια παρουσίασε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης κατα την παρουσίαση του επετειακού λογότυπου του Δήμου.

Ο κος Γκαράνης ανέφερε στην ομιλία του ότι θα δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα όπου κάθε μήνα θα αναρτούνται οι επετειακές δράσεις – εκδηλώσεις. Δράσεις – εκδηλώσεις που θα έχουν σχέση με ανέγερση μνημείου, συνέδρια, ημερίδες, έκδοση επετειακού γραμματοσήμου, έκδοση λευκώματος, χορούς, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δράσεις καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Οι πρώτες δύο εκδηλώσεις που δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος είναι προγραμματισμένες για τις 25 Φεβρουαρίου με την δεντροφύτευση 100 πλάτανων όπου τα δύο πρώτα πλατάνια θα δεντροφυτευτούν συμβολικά στην Τσανάκλειο Σχολή και τα υπόλοιπα στις αυλές των σχολείων του δήμου. Μία πρόταση της Διευθύντριας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κας Μαριγούλας Κοσμίδου.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Καππαδοκών, τους Σαρακατσάνων, τους Ηπειρώτων και Θρακών με την συμβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα στηθεί ένας μεγάλος χορός στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής αφιερωμένος στην μνήμη των προγόνων μας.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News