ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1700 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΟ KOM ON PARTY 2020

Έκλεισε 5 χρόνια… είναι πλέον θεσμός… η μεγαλύτερη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση της Βορείου Ελλάδας είναι γεγονός ότι πραγματοποιείται στην Κομοτηνή.

Για μία ακόμη χρονιά η Κομοτηνή πέτυχε τον στόχο της στο να δυναμώσει και να μεγαλώσει την νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιείται στην πόλη μία βδομάδα πριν την Κυριακή της Απόκριας.

30 γκρουπ καρναβαλιστών, περισσότεροι από 1700 οργανωμένοι καρναβαλιστές, συμμετοχές από Βουλγαρία, από Φέρες του Εβρου, Ξάνθη, από τους οικισμούς της Ροδόπης και από την Κομοτηνή δώσανε τον δικό τους παλμό και χρώμα στην πόλη.

Φέτος οι διοργανωτές, Δήμος Κομοτηνής και ΔΚΕΠΠΑΚ τοποθέτησαν περισσότερο ήχο κατά την διαδρομή και φως σε αρκετά σημεία προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Οι ατραξιόν της βραδιάς το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο των συνδιοργανωτών trelakademy.com που έφερε ρομποτικά στην οροφή του φωτίζοντας όλη την διαδρομή και η παρθενική εμφάνιση της βασίλισσας των trelacademy.

Ευφάνταστες στολές, πολύχρωμα καπνογόνα, μουσική σε ρυθμούς αποκριάτικους, ξεσήκωσαν θεατές και καρναβαλιστές με αποτέλεσμα στον τερματισμό, στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, να στηθεί ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι αργά το βράδυ.

Η πορεία της εκδήλωσης δείχνει ότι κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλη αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις κάθε χρόνο ανεβάζουν τον πήχη και από ότι φαίνεται ο Δήμος Κομοτηνής είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να το στηρίζει προκειμένου να εδραιωθεί και να γίνει τόπος προσέλκυσης περισσότερων καρναβαλιστών και περισσότερων θεατών συμβάλλοντας έτσι στην κατανάλωση και οικονομική ανάταση των τοπικών επιχειρήσεων.

Ραντεβού σε ένα χρόνο με το 6ο Kom on party που ανυπομονούμε να δούμε και να ζήσουμε την εξέλιξη του.