5000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ “ΜΕΛΙΣΣΕΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

O front man του δημοφιλούς συγκροτήματος “Μέλισσες” Χρήστος Μάστορας με ανάρτηση του στο προφίλ του στο instagramm ανακοίνωσε ότι αντί αμοιβής για το γύρισμα βίντεο κλιπ του νέου τους τραγουδιού “¨Μισή καρδιά” που θα φτιαχτεί με την συμμετοχή ανθρώπων που θέλουν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς θα προσφέρουν 5000 ευρω στον εθνικό οργανισμό υγείας για τις ανάγκες των νοσκομείων της χώρας.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης Χρήστος Μάστορας

“Γεια χαρά σε όλους .
Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης.
Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές.
Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits.

Eπίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό.

Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν :
ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά.
Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: [email protected] , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα”