ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΖΗΤΑ Η ΟΕΒΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Επιστολή προς τους Βουλευτές Ροδόπης απέστειλε η ΟΕΒΕΣ Ροδόπης ζητώντας την συμβολή τους ώστε να σταματήσουν οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στις ήδη κλειστές επιχειρήσεις και να δοθεί παράταση πληρωμής των λογαριασμών.

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή

“Αυτές τις μέρες παρατηρείται το φαινόμενο διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε καταστήματα που σημειώνουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και προς τις ιδιωτικές εταιρίες παροχής ρεύματος.

Μάλιστα οι ιδιώτες πάροχοι ενημερώνουν τους επαγγελματίες με μηνύματα sms , ότι έχει εκδοθεί εντολή διακοπής ρεύματος, προκαλώντας τους φόβο για τα επακόλουθα.

Γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες ακολουθούν την τιμολογιακή της πολιτική που ίσχυε και πριν την πανδημία, επίσης γνωρίζουμε ότι μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των εταιρειών οι επαγγελματίες μπορούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Αυτό, όμως, που γνωρίζουμε πολύ περισσότερο είναι, ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών, τον τελευταίο μήνα με τα καταστήματά τους κλειστά, έχουν γιγαντωθεί και αποτελούν ,πλέον, «θηλιά» στον λαιμό τους.

Όλοι ζούμε με την αγωνία για το αύριο.
Όλοι ζούμε με την αγωνία για το πως θα σταθούμε και πάλι επαγγελματικά στα πόδια μας.

Λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνει η αγορά , αιτούμαστε μέσω της σημερινής επιστολής, να δοθεί παράταση στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να στηριχθούν οι επαγγελματίες μέχρι να επανέλθουν στην επαγγελματική τους κανονικότητα.

Παρακαλούμε, όπως να μας ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Ο Γεν Γραμματέας ΔΕΜΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News