ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19 ME ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού, συνδράμει με τη διενέργεια απολυμάνσεων, τους Αστυνομικούς Σταθμούς της ΑΔ Ροδόπης, τα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής.  

Με μέριμνα της ΠΕ Ροδόπης, ξεκίνησαν στη διάρκεια της Μεγ. Εβδομάδας και ολοκληρώθηκαν σήμερα, απολυμάνσεις οχημάτων και εγκαταστάσεων των Αστυνομικού Σταθμού Ξυλαγανής, ΑΤ Σαπών , ΑΤ Αρριανών και ΑΤ Ιάσμου, των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου και του Πυροσβεστικού Σταθμού Κομοτηνής. Επιπλέον, διατέθηκε ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός στο προσωπικό των υπηρεσιών και είδη απολύμανσης για μελλοντική χρήση, κατά περίπτωση.

«Από την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας, συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε υπηρεσίες και το προσωπικό τους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό. Τους ενισχύουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο, διαθέτοντας υλικό και εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αποστολή τους. Ενεργούμε με σχέδιο και ευαισθησία προς εκείνους τους φορείς που αγωνίζονται για να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και υγιείς. Με βασικό στόχο να εντείνουμε την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού και την ασφάλεια των πολιτών. Οφείλουμε τέλος και να συγχαρούμε όλους όσους δίνουν καθημερινό αγώνα για την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και την προστασία των πολιτών» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Τσαλικίδης.

Διαβάστε επίσης:  Όμικρον 5: Είμαστε αντιμέτωποι με την χειρότερη υποπαραλλαγή – Οι τρεις λόγοι που την φοβούνται οι επιστήμονες

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News