ΔΕΕΠ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ: O ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δ.ΧΑΡΙΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου δίνει η ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης σχετικά με το κατηγορώ του Βουλευτή για την χρήση του αιγιαλού και της παραλίας καθώς και τους περιορισμούς που αυτή επιβάλει.

Αναλυτικά η απάντηση της ΔΕΕΠ αναφέρει:

“Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτου , ανέφερε σχετικά με την ΚΥΑ για την παραχώρηση της χρήσης αιγιαλού και παραλίας και τους περιορισμούς που αυτή επιβάλει, ότι “Είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται το ταχύτερο δυνατόν να επιλυθεί, γιατί έχει τουριστική και ευρύτερα αναπτυξιακή διάσταση …” και ότι “Αν ο υπουργός επιμείνει σε ρυθμίσεις και δεν αναζητηθούν προσωρινά εξαιρέσεις λόγω της πανδημίας, τότε είναι βέβαιο πως θα αναλάβει την ευθύνη για ό, τι συμβεί φέτος στην παραλιακή ζώνη”.

Εκείνο βέβαια που ξέχασε να μας πει, είναι ποιος Υπουργός και ποια κυβέρνηση ψήφισε τον Απρίλιο του 2019 τις συγκεκριμένες διατάξεις του Ν.4607/2019,  σύμφωνα με τον οποίο εκδόθηκε η ΚΥΑ για την τριετία 2020 – 2022.

Θα έπρεπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για  θέματα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία καλείται να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση.

Η παραποίηση  της πραγματικότητας προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας.   

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης

Ιωάννης Βεζυργιαννίδης”