ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΣΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Αντιπροσωπείες της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Νικόλαο Αγγελίδη, προκειμένου να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική χορηγία απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των αστυνομικών Υπηρεσιών και του προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης και συγκεκριμένα ειδικών υπηρεσιακών φακών, νυχτερινών και θερμικών καμερών, αξίας που αποτιμάται περί τις 6.000 ευρώ.

Η εν λόγω κίνηση αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων αστυνομικών υπηρεσιών προς τον πολίτη και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία. Συνάμα, αποδεικνύει την υποστήριξη του έργου μας από τους τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στη συγκεκριμένη δωρεά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης των δύο αντιπροσωπειών επιδόθηκαν εθιμοτυπικά αναμνηστικές πλακέτες.