ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΣΤΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ

Με δύο νέους επιστήμονες θα στελεχωθεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αρριανών, έναν μόνιμο αγρονόμο τοπογράφο μηχανικό κατηγορίας Π.Ε. και έναν μόνιμο Πολιτικό Μηχανικό, επίσης Π.Ε..

Το γεγονός γνωστοποίησε στον βουλευτή Ροδόπης ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, επισημαίνοντας ότι αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ διορισμού τους τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2019 συναντήθηκε στην Αθήνα με τον κ. Λιβάνιο  με πρωτοβουλία του βουλευτή Ροδόπης, ο δήμαρχος Αρριανών κ. Αχμέτ Ριδβάν ενώ είχε προηγηθεί και η συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στην Βουλή στις 17 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, όπου ο υφυπουργός Εσωτερικών είχε δεσμευτεί για την υλοποίηση των προσλήψεων.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Αρριανών με επανειλημμένα διαβήματά του ζητούσε  την άμεση κάλυψη μιας θέσης Π.Ε. Πολιτικού Μηχανικού, μιας θέσης Π.Ε. Αρχιτέκτονα, μίας θέσης Π.Ε. Τοπογράφου μηχανικού, μίας θέσης Π.Ε. Μηχανικού Περιβάλλοντος, μίας θέσης Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και μίας θέσης Τ.Ε Πολιτικών Μηχανικών, ενώ από την πλευρά του ο κ. Λιβάνιος σε εκείνη την συνάντησή τους στο Υπουργείο Εσωτερικών είχε καταθέσει πρόταση για την δημιουργία μιας δεξαμενής διαθέσιμων επιστημόνων στο ΤΕΕ προκειμένου να μπορούν να συνεργάζονται για την κατάρτιση μελετών με Δήμους που δεν έχουν στελεχωμένες τεχνικές υπηρεσίες όπως είναι τα Αρριανά.

Μετά την γνωστοποίηση αυτής της θετικής εξέλιξης εκ μέρους του κ. Λιβάνιου ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Χαμένος είναι μόνο εκείνος ο αγώνας που δεν δίνεται ποτέ. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί την αφετηρία και όχι την ολοκλήρωση της προσπάθειας στελέχωσης της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Αρριανών, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη υλοποίηση έργων που θα κάνουν ευκολότερη και ποιοτικότερη την καθημερινότητα των δημοτών της περιοχής αυτής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θ. Λιβάνιο για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και φυσικά να πω ότι είναι ανοιχτές ακόμα και άλλες θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν σύμφωνα με το υπόμνημα του δημάρχου Αρριανών. Να ευχαριστήσω επίσης για την συνεργασία τον δήμαρχο Αρριανών κ. Αχμέτ Ριδβάν και να δηλώσω για μια ακόμη φορά την διαθεσιμότητά μου προς όλους του δημάρχους της Π.Ε. Ροδόπης και την αιρετή Περιφέρεια για να υλοποιήσουμε στόχους που είναι απαραίτητοι για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς ούτε μας διαχωρίζουν κομματικές, ιδεολογικές ή άλλου είδους περιχαρακώσεις».                              

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News