ΓΑΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Την Δευτέρα το πρωί η κα Ρόζα Καντανίδου μας ενημέρωσε για το περιστατικό κακοποίησης της γάτας της. Χθες Κυριακή η γάτα της κας Καντανίδου επέστρεψε στο σπίτι δεμένη με σκοινί γύρω από το σώμα της, πρησμένη στο πρόσωπο και με το δεξί μάτι πολύ άσχημα τραυματισμένο.

Όπως μας ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια της γάτας, αμέσως την πήγε σε κτηνίατρο όπου εκεί ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι το ζωάκι έχει χτυπηθεί από κάποιο μεταλλικό αντικείμενο και δυστυχώς το μάτι της δεν μπορεί να σωθεί μιας και τα χτυπήματα που δέχτηκε δημιούργησαν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Η κα Καντανίδου μας ενημέρωσε επίσης ότι και άλλες φορές στο παρελθόν ζωάκια της κακοποιήθηκαν, ενώ κάποιοι ρίξανε μέχρι και φόλες στον αύλειο χώρο της οικίας στον οικισμό των παλιννοστούντων και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Τσάτσου και Νικοπόλεως 12.

Αυτή την στιγμή η γάτα παλμάνει φαρμακευτική αγωγή όπως αυτή δόθηκε από τον κτηνιάτρο και προσπαθεί να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα της δημιουργήθηκαν από την κακοποίηση που δέχτηκε όπως και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αφού έμεινε με ενα ματι.