ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ

Είναι γνωστό σε όλους μας το θέμα της λειψανδρίας στην Δ.Α. Ροδόπης και τα προβλήματα που αυτό προκαλεί και ανάγονται στην μη εύρυθμη λειτουργία των Αστυνομικών μας Υπηρεσιών, στην καταπόνηση των μελών μας είτε μέσω της  υπερεργασίας, είτε μέσω της  μη χορήγησης των δικαιούμενων ημερησίων αναπαύσεων στο αστυνομικό προσωπικό και στην αναπόφευκτη υποβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας προς τους συμπολίτες μας .

Η ενίσχυση της Δ.Α. Ροδόπης είτε μέσω αποσπάσεων , είτε μέσω κάλυψης κενών οργανικών θέσεων, ήταν και είναι μία από τις προμετωπίδες του αγώνα των Συνδικαλιστικών μας Παρατάξεων για την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών των μελών της Ένωσής μας.

 Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατωτέρων στο οποίο ανακοινώθηκαν οι Συμπληρωματικές Μεταθέσεις 2020 , ορίστηκε για την Δ.Α.Ροδόπης η κάλυψη μίας (01) κενής θέσης Υπαστυνόμων (άρθρου 7  παρ.  7 Ν.3686/2008) / Ανθυπαστυνόμων – Αρχιφυλάκων  (Π.Δ. 82/2006)  και τεσσάρων (04) κενών οργανικών θέσεων Ανθυπαστυνόμων (άρθρου 9 Ν.3686//2008 /Αρχιφυλάκων – Υπαρχιφυλάκων  (άρθρου 12 Ν. 3686/2008)/ Αστυφυλάκων.

Η ανακοίνωση των παραπάνω θέσεων είναι απότοκος των παρεμβάσεών μας προς τη Φυσική και την Πολιτική μας Ηγεσία, για την ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργεί η λειψανδρία  στο αστυνομικό προσωπικό της  Δ.Α.Ροδόπης, αλλά και στην ποιότητα υπηρεσιών ασφάλειας  που εμείς επιθυμούμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας , οι οποίες για μία ακόμη φορά απέδωσαν καρπούς.

Είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα των αγώνων που δίνουμε, έχοντας πάντα δίπλα  μας την Ομοσπονδία μας και τον Πρόεδρό μας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ , ο οποίος στέκεται πάντα συμπαραστάτης  σε κάθε δίκαιη διεκδίκησή μας και τον ευχαριστούμε θερμά  για την αρωγή του , το ενδιαφέρον του και την αμεσότητα των ενεργειών του.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News