Μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός!!! Παίξε και κέρδισε 200 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης

Ο Δίαυλος 92,4  σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και την επιλογή σας να ενημερώνεστε  από εμάς και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ψάχνοντας «την αλήθεια πίσω από την είδηση» είτε είναι κοινωνικοπολιτιστικού ενδιαφέροντος είτε μουσικού!!!! Ανταποδίδοντας την εκτίμησή σας  διοργανώνουμε ένα μεγάλο διαγωνισμό: ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!! 

1  τυχερός θα κερδίσει 200 λίτρα  πετρελαίου θέρμανσης με την συνεργασία του Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων Κακαρέλη (στο 10ο χιλιόμετρο Κομοτηνής Αλεξανδρούπολης) στο οποίο εκτός από τα καλύτερα καύσιμα και στις πιο ασυναγώνιστες τιμές, μπορείτε και να προμηθευτείτε το πετρέλαιο θέρμανσης σας ή τα πέλετ σας με ένα τηλέφωνο άμεσα και γρήγορα στο 25310 – 41040

Δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στέλνοντας ένα sms από το κινητό σας, με απλή χρέωση μηνύματος μόλις 0,24€ συν το ΦΠΑ γράφοντας 924 αφήνοντας ένα κενό το όνομα σας, το επίθετο σας και την λέξη πετρελαιο και ολο αυτό το στέλνετε στο 54045.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  1. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι ο Δίαυλος 92,4 και η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΚΑΡΕΛΗ
    Η διάρκεια του Διαγωνισμού θα διεξαχθεί από την 01/12/2016 μέχρι και την 23/12/2016 
  2. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φυσικά πρόσωπα που διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα. Εξαιρούνται οι συνεργάτες της εταιρείας «Δίαυλος 92,4» και της εταιρείας “ΑΦΟΙ ΚΑΚΑΡΕΛΟΙ” , καθώς και οι συγγενείς αυτών α΄ και β΄ βαθμού, και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία άτομα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. Εάν κάποιοι από τους νικητές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.
  3. Ο διαγωνισμός, απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν άνω των 15 ετών.
  4. Έγκυροι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είναι όσοι έχουν στείλει μήνυμα στο 54045. Οι συμμετέχοντες που έχουν ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία σωστά, θα μπουν σε κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή που θα κερδίσει  200 λίτρα πετρέλαιο προσφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΚΑΡΕΛΗ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23.12.2016 εκπροσώπων των εταιρειών σε ζωντανή μετάδοση σε έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή και με βιντεοσκόπηση της κλήρωσης. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη σε όποιον θέλει να είναι παρών στην κλήρωση.
  5. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με τηλεφωνική κλήση κατά την διάρκεια της ζωντανής εκπομπής που θα εξελίσετε κατά την διάρκεια της κλήρωσης. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο site του ραδιοφώνου και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούν οι 2 εταιρείες.
  6. Ο νικητής θα πρέπει εντός 1 ωρας από τη διενέργεια της κλήρωσης να επικοινωνήσει με τις διοργανώτριες εταιρείες σε περίπτωση που δεν απαντήσει στην Onair τηλεφωνική κλήση.  Σε περίπτωση, που κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον βασικό νικητή, αυτός θα αναπληρωθεί από τον επιλαχόντα.
  7. Το Δώρο είναι προσωπικό, ανεπίδεκτο μεταβίβασης και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. 
  8. Οι εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα να ανακοινώσουν το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή. 

Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων.

15271612_10211595103703188_908463234_o

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News