ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ DRIVE THROUGH TEST COVID-19 – ΒΡΕΘΗΚΑΝ 11 ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

216 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με την διαδικασία drive through, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 25 Νοεμβρίου στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής από Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ μέσα από μια συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής. Στους σημερινούς ελέγχους βρέθηκαν 11 άτομα θετικά.

Να σημειωθεί ότι αύριο 26 Νοεμβρίου ολοκληρώνονται οι έλεγχοι που διενεργούνται από τις 10:00 έως τις 14:00, πάντα μέσα από αυτοκίνητο. Στους πολίτες που βρέθηκαν θετικοί τόσο χθες όσο και σήμερα γίνεται μοριακός έλεγχος για κορωνοϊό για την ακρίβεια του αποτελέσματος, από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να  έχουν μαζί τους κατά την εξέταση την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α.). Για τη μετακίνησή τους αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033.

Σημαντική είναι η παρουσία του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής και του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εύρυθμη υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News