ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΘ

Παραθέτουμε Δήλωση του Περιφερειακού συμβούλου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Χρήστου Χατζηπέμου, ύστερα από την ανακοίνωση της διοικούσας παράταξης στο Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση». Η παράταξη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας υιοθετεί πλήρως τη δήλωση του Χρήστου Χατζηπέμου.

ΔΗΛΩΣΗ του Χρήστου Χατζηπέμου, Περιφερειακού Συμβούλου Ροδόπης

“Νομίζω ότι δεν χρήζει ιδιαίτερης «απάντησης» ο μακιαβελισμός που αποπνέει η ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης του κου Μέτιου για την απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 7 του Ν.2839/2000 για την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΔΕΣΜΟΣ.

Η σχέση της παράταξης αυτής με την τήρηση της νομιμότητας είναι αυτή του … φάντη με το ρετσινόλαδο. Ο Κανονισμός λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (για άλλη μια φορά) δεν τηρήθηκε και η καταγγελία (κι όχι προσφυγή) που άσκησα για αυτεπάγγελτο έλεγχο νομιμότητας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (για άλλη μια φορά) αγνοήθηκε και δεν απαντήθηκε, όπως ήταν τουλάχιστον αναμενόμενο για εμένα.

Επί των πολιτικών δε κατηγοριών, απλά να υπομνήσω ότι καθήκον σύσσωμης της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει. Κι αυτό πράττει και θα πράττει. Είτε αρέσει στην (κατά συντριπτική πλειοψηφία) αργόμισθη παρέα της συμπολίτευσης, είτε όχι.”

 

Ακολουθήστε τον Δίαυλο 92,4 στο Google News